dijous, 2 de maig del 2019

RAUXA - SETMANA DE LA POESIA DE TERRASSA - 2019 / ARRENCA LA CAMPANYA DE CROWDFUNDING


Benvolguts/des:

Rauxa - Setmana de la Poesia de Terrassa arrenca una campanya de crowdfunding

Rauxa Poesia és una associació sense ànims de lucre que des del 2017 promou la celebració d'una setmana dedicada a la poesia a la ciutat de Terrassa.

Rauxa Poesia engega aquesta campanya de finançament a través de la plataforma de crowdfunding Goteo/Degoteig (www.goteo.org) per tal de celebrar la tercera edició del festival Rauxa Poesia, que tindrà lloc del 16 al 24 de novembre. 

La campanya consta de 80 dies dividits en dues rondes de 40 dies. Va arrencar el passat 2 de maig i finalitzarà el 20 de juliol. Tota aportació econòmica rebrà, al finalitzar la campanya, una recompensa que variarà en funció de la quantitat donada. Cal destacar que aquestes aportacions compten amb un descompte fiscal.

Els actes prevists dins el festival són per a tots els públics i, en la seva majoria, gratuïts. Hi hauran recitals, conferències, cinema, concerts, un maridatge poesia - gastronomia, una fira de llibres especialitzats i activitats infantils d'apropament al gènere poètic, en diferents espais emblemàtics de la ciutat.

Per a més informació, consulta o imatges us podeu posar en contacte responent a aquest correu o bé amb Pep Cortès al telèfon 660 28 47 95 o amb Jordi Fernández al 649453962.

Esperem que Rauxa - Setmana de la Poesia de Terrassa sigui del vostre interès i en pugueu fer ressò.

Facebook: rauxaterrassapoesia
Twitter: @rauxaterrassa
Instagram: @rauxaterrassa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ENTRADA DESTACADA

PROGRAMA RAUXA 2021